Olga Diemel

Mijn naam is Olga Diemel en ik ben oprichter van De Groote Wielen advocaat. Graag maak ik nader kennis met u.
 
Sinds 2002 werk ik als jurist in de civiele praktijk. Daarnaast specialiseerde ik me in civiel vastgoedrecht. Ik volgde op de Grotius Academie de richting ‘onroerend goedrecht’. Dit is een opleiding voor ervaren juristen. Met het behalen van de examens beschik ik meteen over mijn keurmerk als advocaat.
 
Ik vind het belangrijk, dat particulieren en bedrijven tijdig hun juridische zaken goed regelen. Zo verkleint u de kans op problemen. En u staat sterker als er toch juridische conflicten ontstaan.
 

Groote Wiel

De Groote Wielen is een nieuwe wijk in Rosmalen. En het is de plek waar ik mijn bedrijf ben gestart, vandaar de bedrijfsnaam. Een wiel is een waterplas die ontstaat na een dijkdoorbraak. De geweldige waterstroom veroorzaakt een diep gat.
 
In de directe omgeving van mijn wijk ontstond in de vijftiende eeuw zo’n wiel, dat zich vulde met Maaswater. In de volksmond staat deze kolk nog steeds bekend onder de naam Groote Wiel. De dubbele ‘o’ heeft de tand des tijds en de spellingshervormingen overleefd. U herkent de kolk in het logo van De Groote Wielen advocaat!
 

Water

Water is een rode draad in mijn leven. Als topsporter deed ik aan wedstrijdzwemmen. Nog steeds ben ik vrijwillig scheidsrechter bij de KNZB. Verder houd ik van surfen en zeilen. En ik geniet dagelijks van mijn woonplek aan het water.
 
Water associeer ik met kracht en flexibiliteit. Deze termen passen goed bij mij. Ik ben pragmatisch en ad rem. Mijn omgeving noemt me een doorzetter. Ik vecht met kracht voor de belangen van de klant. Dat neemt niet weg, dat ik ook oog voor details heb. Het gaat er om voor u de best mogelijke oplossing te bereiken!